Biodiversiteti

 

Kompania jonë në politikën e saj vepruese, ka të përfshirë dhe një aspekt shumë të rëndësishëm: Biodiversitetin.

Përfshirja e biodiversitetit si pjesë e pandashme e aktiviteteve tona, dëshmon përkushtimin tonë për ruajtjen e vlerave që biodiversiteti përfaqëson.

Për këtë synim, kompania ka të hartuar një Plan veprimi afatgjatë 2017-2027.

Plan veprimi per biodiversiteti 2017n

Plan veprimi per biodiversitetin per kultivues